HSK er på jagt efter SoMe-entusiaster

3. januar 2017 21:01 , af Jonas Hooge

Har du styr på de sociale medier, og har fingeren på pulsen i forhold til, hvad både unge og voksne klikker ind på, så er det måske dig som Hadsten Sports Klub er på jagt efter.

Klubben har i mange år været med på forskellige platforme, men vi kunne godt tænke os at få mere styr på vores kommunikation, og få skabt endnu flere relationer til fokl i Hadsten og resten af området. Derfor søger vi en, der ved hvordan man får aktiveret folk, så de får lyst til at interagere endnu mere med klubben, både i forhold til hjemmeside, Facebook, Instagram og Snapchat, og som måske endda kan skabe en rød tråd gennem det hele. Har du tilmed et godt skrive-gen gemt i dig, så er vi vist ved at have et match.

Klubben er drevet på amatør-basis, og derfor kan vi som udgangspunkt ikke love nogen løn for jobbet, men omvendt er alt jo til forhandling inden for rimelighedens grænser. Hvad vi til gengæld godt kan love er, at man i høj grad får lov til at få indflydelse og medbestemmelse på, hvordan kommunikationen skal være fremadrettet i Hadsten Sports Klub.

Har ovenstående skabt din interesse, så skriv eller ring til klubbens formand, Jonas Hooge, på:

50456522 eller hskpresse@hotmail.dk

Fakta om Hadsten Sports Klub:

Klubben har cirka 1100 medlemmer, fordelt på tre afdelinger, Fodbold, Håndbold og Basket.

Håndboldafdelingen har et hold i kvindernes 1. division samt et hold i Herrernes 3. division.

Fodboldafdelingen arrangerer 2 store ungdomsturneringer

Basketafdelingen har de forsvarende pokalmestre for U14-drenge

Klubben arrangerer derudover både Byløb og Familiemessen.